Landjuweel 2022

Tijdens dit Landjuweel gaf ik op 11 augustus samen met vier medemakers een mystieke poëzie performance genaamd ‘Liederen voor de Heks’, in de magische Salon, te weten Job den Dulk, Carolijn Terwindt, Cedric Vermue en Thieu Smeets. Op vrijdag 12 augustus in de middag hoste ik een Kids Ecstatic; Prinses Leila & de Witte Draak.
Op zaterdag 13 augustus was de choreografie die ik samen met Nicky & Shèraga maakten bij de installatie van Hannah Goedhart te bewonderen, ‘Ennea’ genaamd, als onderdeel van de befaamde Beeldenroute. Het was een prachtig Landjuweel, dat belooft wat voor komend jubileumjaar!

Poster: Peter van Harmelen

***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s