The Circle Of Truth

In deze mega-productie werkte ik nauw samen met theatermaker Annica Müller, choreograaf Peter Leung, en nog tal van andere makers en spelers, samengebracht door Chafik Benhmidouch en Xander Straat van Stichting Obscure. Wat wij maakten is onderdeel van een totaalspektakel, geïnspireerd op de roman De Meester en Margarita van de Russische schrijver Michail Boelgakov. Ik begeleidde Annica Müller in het schrijven van haar monoloog voor ‘The Kitty Karma Club’, waar ik tevens als performer deel van uitmaakte. We speelden op de NDSM-werf in Amsterdam van half april t/m half mei.

***

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s