The Circle Of Truth

In deze mega-productie werkte ik nauw samen met theatermaker Annica Müller, choreograaf Peter Leung en visueel kunstenaar Livia Ribichini. Wat wij maakten is onderdeel van een totaalspektakel, geïnspireerd op de roman De Meester en Margarita van de Russische schrijver Michail Boelgakov.

‘Tickets are now released for The Circle of Truth – a 3hour show that merges theatre, music, art, tech & nightlife – set to premiere on the 14th of April 2022. Experience a spectacle of perspectives on comtemporary truth directed by Xander Straat and Chafik Benhmidouch in collaboration with over 30 incredible makers & artists. Limited admission tickets for dates in April are now available for booking.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s