Vurige Tongen, Ruigoord

Jaarlijks is er een gratis toegankelijk, tweedaags festival op Ruigoord waarmee een ode wordt gebracht aan het geschreven en gesproken Woord.

In 2019 had ik de eer om voor Vurige Tongen twee poëzie programma’s samen te stellen. De dichters die kwamen voordragen waren Coen Cornelis, Helena (nu Valentijn) Hoogenkamp, Joost Oomen, Senna Pauli, Fien de Smet, Yentl van Stokkum, Leendert Vooijce, Waldamar Wolters, Laurens Zautsen en ikzelf.

Afgelopen Vurige Tongen (juni 2022) maakte ik onderdeel uit van het poëzie programma ANIMA; samen met de vrouwen: Roberta Petzoldt, Izadora Shin, Sharon Harman, e.a. We vulden de Salon anderhalf uur lang met onze woorden, wensen, dromen, verwijten, overpeinzingen en pleidooien. Oermoeder van dit programma: Maximanima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s