TG Bodemloos draait de molen

In 2013 heb ik me voor 48 uur lang aangesloten bij TG Bodemloos. Dit theatergezelschap is opgericht door Saskia Tilanus en Suzie Roijmans, die toendertijd iedere keer andere makers uitnodigden om samen met hen in een korte tijd een nieuwe voorstelling te maken op een bijzondere locatie. Wij sloten ons een weekend lang op in een molen in Noord-Groningen en maakten daar een voorstelling over molenaar Douwe, diens zoon Wubbo en een heel bijzonder meisje dat zomaar aan komt lopen, met de naam Haas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s